KERESS JOBBAN, ÉLJ JOBBAN!

Szeretsz jönni-menni, tárgyalni?


Olyan helyet keresel, ahol a jó fizetés mellett magadra és a családodra is marad időd?

Kezdj új életet nálunk

ÉRTÉKESÍTÉSI (KERESKEDELMI)

munkatársként

Kerepesen!

(Budapesttől 5km-re)


NAGYFOKÚ ÖNÁLLÓSÁG, KIEMELT FIZETÉS, VÁLTOZATOS MUNKÁK Csak tedd bele azt a munkát, amit a jelenlegi munkádba is, és keress könnyedén a magyar átlagfizetés felett!


Jelentkezési határidő: 2020. március 31.

Frusztrál, hogy lassan mindenki többet keres nálad, és még azért a kis pénzért is könyörögnöd kell, hogy kifizessék?

Korábban kipróbáltad már magad értékesítési területen, de gyorsan kiábrándultál a pocsék termékekből és az értéktelen szolgáltatásokból?

Eleged van, hogy nincs normális alapfizetésed, és csak a jutalékaidra számíthatsz (de azt sem fizetik ki rendesen)?


Akkor ezt az állást neked találtuk ki!

Kik vagyunk és mit csinálunk?


A piac meghatározó szereplőjeként immáron több mint 7 éve foglalkozunk minőségi fénymásoló gépek és nyomtatók bérbeadásával, szervizelésével. Nevünk és minőségi szolgáltatásaink ismertek a piacon, ami a te munkádat is jelentősen megkönnyíti majd. Tevékenységünkre egyre nagyobb és biztosabb igény mutatkozik, így ennek kiszolgálásához keresünk új kollégákat, akár pályakezdőként is.

EZÉRT JÓ 

VELÜNK 

DOLGOZNI:

KIEMELT KERESETI LEHETŐSÉG

A jó teljesítményt mi mindig kiemelkedő juttatásokkal díjazzuk. A jövedelmed (havi fix + jutalék) úgy állítottuk össze, hogy ne legyen felső korlátja, így annyit kereshetsz, amennyit tervezel. Ez rajtad múlik!

CSALÁDBARÁT MUNKAREND

Hétfőtől péntekig normál munkarendben (8 órában) dolgozunk. Ezen belül rád bízzuk, hogyan osztod be az idődet a feladataidra; a lényeg, hogy eredményes legyél! A hétvégéken mi is pihenünk.

CÉGES AUTÓ ÉS TELEFON

A gördülékeny munkavégzéshez szükséged lesz egy céges autóra, laptopra és okostelefonra is. Nálunk alap, hogy ezeket az eszközöket ingyenesen biztosítjuk Neked, melyeket észszerű határok között saját célra is használhatsz.

FIZETETT BEJÁRÁS

Ha nálunk dolgozol, akkor az utazási költségeid miatt nem kell aggódnod, hiszen a törvény adta kereteken belül megtérítjük a munkába járásod költségeit (MÁV, Volán bérletek, benzin támogatás).

MINDENRE MEGTANÍTUNK

Ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban, ellátunk minden szükséges információval, így eredményesen képviselheted cégünket még akkor is, ha előtte ezen a területen még nincs előképzettséged.

AKÁR PÁLYAKEZDŐKÉNT IS

Mit szólnál egy olyan munkahelyhez, ahol a kevés tapasztalatod ellenére is szívesen látnak? Nálunk nem gond, ha még nem vagy profi, a lényeg, hogy egy kereskedelmi alaptudással rendelkezz, és legyen benned elhivatottság és vágy.

PROFI ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER

Saját CRM-rendszerben kezeljük partnereinket, amely egyszerűvé teszi a napi munkát: gyorsan generálunk ajánlatot és szerződést, jól átlátjuk a határidőket és a feladatokat, ami jelentősen megkönnyíti a munkánkat.

BETONBIZTOS CÉG

Cégünk olyan ágazatokban tevékenykedik, ami a jövőben is folyamatosan sok munkát ígér. Mi tudjuk, hogy lesz holnapunk, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt.

JÓ CSAPAT JÓ HANGULAT

 Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád, és elismerjük a munkádat. Cégünknél családias hangulatú, összetartó kis csapat dolgozik, ahol mindig vendégünk vagy egy energiaitalra, kávéra vagy nasira.

Mindössze FÉL PERC az egész!

NE MARADJ LE!

AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és csupán 1 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudod leadni a jelentkezésed:

MIK LESZNEK A FELADATAID?


 • meglévő ügyfélkörrel történő folyamatos kapcsolattartás, ügyfél adatbázis kezelése, alvó (inaktív) ügyfelek felébresztése,
 • új ügyfelek megkeresése, saját ügyfélkör kialakítása,
 • ajánlatok összekészítése, elküldése, koordinálása, szerződések nyomon követése,
 • személyes tárgyalások lebonyolítása


  MILYEN KOLLÉGÁT KERESÜNK?


  SZAKMAILAG EZT KÉRJÜK:

 • Minimum középfokú végzettséggel rendelkezel, lehetőség szerint kereskedelmi területen.
 • Jó beszélőkéd van, és ügyesen kommunikálsz az emberekkel. Értékesítési munkatársként a te feladatod lesz a meglévő és új ügyfelekkel történő telefonos és személyes kapcsolattartás, ezért ügyfél-kommunikációban erősnek kell lenned.
 • Felhasználói szinten elboldogulsz az alapvető irodai programokkal (Word, Excel, Outlook, stb.)
 • Előny, de nem elvárás: CRM rendszerek ismerete

 • EMBERILEG EZEK JELLEMZŐK RÁD:

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Munkádban az eredmények számítanak, melyek eléréséért hajlandó is vagy tenni, és nem feltétlenül arra gyúrsz, hogy valamivel elüsd a munkaidőnket.
 • Képes vagy az önálló és precíz munkavégzésre, és nem kell folyton emlékeztetni a feladataidra.
 • Ki tudsz lépni a korlátok közül. A jobb eredmények és a hatékonyság érdekében képes vagy újító ötletekkel támogatni a cég működését.
 • VÁRUNK TÉGED IS CSAPATUNKBA!

  Ha Te is szeretnél értékesítési területen jól keresni,és egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ami mellett magadra és a családodra is marad időd, akkor add le jelentkezésed FÉL PERC ALATT az alábbi gombra kattintva.  Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.


  Jelentkezési határidő:

  2020. március 31.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk az info@copyandmore.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.